Сашо Кадиев обиди Александра Сърчаджиева в предаването Аз обичам България. Двамата често се

...
Сашо Кадиев обиди Александра Сърчаджиева в предаването Аз обичам България. Двамата често се
Коментари Харесай

Брутална изцепка на Сашо Кадиев в Аз обичам България

Сашо Кадиев обиди Александра Сърчаджиева в предаването  " Аз обичам България ". Двамата постоянно се хапят в ефир, само че в последния езпизод синът на Сашо Кадиев нанесе жестока засегнатост на водещата, която остана безмълвна, само че в случай че можеше, би го умъртвила единствено с взор.  

Кадиев доста се раздава по време на игрите и постоянно изрича неща, които не е преосмислил добре. Точно подобен коментар направи във втория епизод на предаването и съумя да засегне водещата. 

" С тази флурална рокля за какво не отидеш някъде... на цветарския магазин ", затапи я той, а Александра в продължение на няколко минути мигаше против него и не можеше да каже нищо, съобщи Блиц. 

Сашо се опита да замаже гафа и да я успокои, че от продукцията ще изрежат тъпия му коментар, само че пък в името на рейтинга това не се случи и феновете видяха образно какъв брой неудобно се почувства водещата. 

Тя пък от своя страна не крие антипатията си към Сашо и постоянно оказва помощ и стиска палци повече на другия тим с капитан Кедъра. Тъй като Кадиев постоянно я засичал и тя се тормозила и мъчно води по-късно. 

А пък почитателите на шоуто като цяло неодобряват Сърчаджиева за водеща и желаят остарялата водеща отпреди години. " Евелина Павлова беше много по-забавна и лицеприятна. Алексадра единствено крещи и вика, не може да импровизира и просто не става за водеща на подобен формат ", гласи един от мненията.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР